"FULLSKALATEST" AV KINOSALEN
"FULLSKALATEST" AV KINOSALEN

Mandal menighet har leid sin egen "kinosal" et par ganger i høst til et åpent dialogmøte med menighetens medlemmer for oppdatering og samtale om hvordan vi kan få mest mulig utnyttlelse av lokalene i Store Elvegate 33/35.

Onsdag 29.november var det om lag 40 deltakere til stede for å bli oppdatert om videre planer for eiendommen.  Sentrum Menighet leier som kjent kinosalgen ut 2019 av oss som ny eier.  De videre planene er at vi i løpet av 2018 vil oppgradere 1. etasje i Store Elvegate 33 mot gågata til menigehtsaktiviteter inkl et kjøkken, ny innvendig, universell adkomst til 2. etasje, som blir kontorer for de kirkelige ansatte.  Videre vil bygge en forbindelse i bakgården "Klosterhagen" til kinoen som etterhvert vil få ytterligere en adkomstdør til salen. Vi vurderer også å ruste opp "Klosterhagen" til et aktivitetesrom.

Dette forutsetter at vi må rydde og rive i nåævrende innredninger og klargjøre for ny innredning.  VI håper en god del av ryddearbeidet kan gjøres på dugnad.

Tirsdag 28. november leide Mandal Ys Mens Club lokalet og hadde sitt årlige julemøte med om lag 150 deltakere.  Filosof og fredsforsker Henrik Syse holdt et spenndene og engasjerende foredrag om "å være medmenneske".  Møtet var åpent utover klubbens 120 egne medlemmer, og lokalet bestod "fullskalatesten" med glans.  Vi gleder oss til at mange av menighetens aktiviteter skal finne sted i dette flotte lokalet når det  en gang overtas og  nabobygget er rustet opp med enda bedre serveringsmuligheter og "mingleplass" slik at vi kan praktisere å være medmenneske på enda flere områder.

Klikk her for større bilde

Del denne artikkel på e-post
21. mars 2019 | Logg inn | Powered by Agrando